Extra voorstelling: American Election Night

Een cadeau, speciaal voor de leden van de PBC
Donderdag 3 november 2016 – 20.15 uur – Schouwburg het Park

Op 8 november 2016 wordt in de Verenigde Staten voor de 45e keer de machtigste man of vrouw ter wereld gekozen. De presidentskandidaten zijn doorlopend in het nieuws en houden de gemoederen flink bezig. Stapt straks Donald Trump The Oval Office binnen? Of keren de Clintons terug?

Infotainment is een nieuw genre in de programmering van het Park, waarmee wij onze leden graag laten kennismaken. Daarom doen Schouwburg het Park en de PBC u deze avond (t.w.v. € 24,50,- per kaart) cadeau! 

Wat kunt u verwachten?
Tijdens de BNR American Election Night op donderdag 3 november wordt meer verteld over de geschiedenis van de Amerikaanse verkiezingen, de Obama jaren en de economische en politieke positie van Amerika. Via (historische) videobeelden, foto’s en citaten wordt er op een interactieve manier dieper ingegaan op de huidige Amerikaanse verkiezingen. Oorlogsverslaggever en -correspondent Bernard Hammelburg en macro-econoom Kees de Kort bespreken en analyseren de laatste ontwikkelingen in de verkiezingen. Wie wordt straks de machtigste man of vrouw van de wereld? En wat gaan wij daar in Nederland van merken?

Uw uitnodiging voor deze avond ontvangt u per mail.