PARK BUSINESS CLUB

De kunst van een uitstekend netwerk.

Lees meer

Park Business Club
de kunst van een uitstekend netwerk

Het succes van Schouwburg het Park is mede te danken aan de Park Business Club, een exclusieve club die in het leven is geroepen om cultuurliefhebbende ondernemers te verenigen en de positie van Schouwburg het Park in de regio te versterken. De Park Business Club maakt belangrijke investeringen mogelijk die de kwaliteit van ons mooie theater waarborgen. Met hun lidmaatschap dragen de leden bij aan nodige kwalitatief hoogwaardige, technische, en innovatieve voorzieningen die ervoor zorgen dat het Park in beweging blijft.  Zo behoort het theater ook in de toekomst tot de top.

exclusieve evenementen

Om uw netwerk uit te breiden.

Business Partners
De business partners van het Park dragen het theater een warm hart toe. Onze Business Club bestaat uit een groot netwerk van actieve, enthousiaste en cultuurliefhebbende ondernemers en dienstverleners. De prachtige schouwburg aan het IJsselmeer vormt de uitvalsbasis voor vele gezamenlijke activiteiten: van het bezoeken van een voorstelling tot een exclusief diner en van een haringparty op het water tot een informele businessborrel. Alle bijeenkomsten worden gekenmerkt door een cultureel én zakelijk karakter.

Meer informatie

Alles wat u wilt weten over de Park Business Club

Neem contact met ons op

PBC-bestuur
Het bestuur van de Park Business Club wordt gevormd door Jos van Hugten (voorzitter) en Henk Bouma (penningmeester).

Meer informatie
Wilt u meer informatie over deelname aan de Park Business Club? Neem dan contact op met Elsa Pater, via pbc@parkhoorn.nl.